Chast

Charge Anywhere & Anytime

Portugal

Het aantal laadpalen voor het opladen van jouw elektrische auto is in Portugal nog niet zo groot als in Nederland. Toch weten wij vrijwel alle laadpalen in Portugal te vinden. Van snellaadpalen aan de grote snelwegen aan de Algarve tot laadpalen in het centrum van grote steden zoals Lissabon of Porto. Ga je op reis door het Noord Portugal? Plan dan je reis met jouw stekkerauto dan extra zorgvuldig. Het aantal laadpalen daar is nog relatief klein. Op Chast vind je tot slot ook het merk laadpas, exacte locatie en beschikbaarheid van meer dan 5000 laadpalen in Portugal.

Laadpalen Portugal

Elektrische auto's worden elk jaar populairder en naarmate de technologie verbetert, neemt ook de infrastructuur toe om ze te ondersteunen. Portugal is hier een perfect voorbeeld van, met een steeds groeiend aantal laadstations in het hele land.
De Portugese regering heeft ook hard gewerkt om elektrisch rijden en het gebruik van elektrische auto's te stimuleren. Een recente maatregel die ze hebben genomen is om elektrische auto's vrij te stellen van het betalen van wegenbelasting, die kan oplopen tot honderden euro's per jaar.
Dit alles is ook goed nieuws voor het milieu, aangezien elektrische auto's geen uitstoot hebben, in tegenstelling tot hun tegenhangers op benzine of diesel.

Schuiven naar boven