Chast

Charge Anywhere & Anytime

Laadpalen in Assen voor elektrische auto’s

Steeds meer mensen in Assen rijden elektrisch. Ook in Assen weet Chast waar laadpalen voor jouw elektrische of hybride auto staan. Middels de rode of groene kleur zie je ook in 1 oogopslag welke laadpaal vrij is. Wij werken dagelijks aan het nog beter tonen van laadstations in Assen centrum tot aan de A28 snelweg. Onthoud de naam Chast voor het vinden van beschikbare laadpalen. Zo wordt rijden met de auto door heel Nederland nog leuker.

Op zoek naar een laadpaal in Assen? Ben je opzoek naar een snellader of regulier oplaadpunt in Assen? Bekijk hieronder alle laadpalen voor elektrische auto’s in Assen,Drenthe. Je kunt zelfs zien op de kaart of ze bezet zijn of beschikbaar!

Oplaadpunten in Assen

 

Laadpalen in Assen

Zoek je laadpaal voor je elektrische auto in Assen, bekijk de kaart en vindt alle elektrische laadpalen in Assen. Op zoek naar een snellader voor het opladen van de batterijen / accu’s van uw elektrische auto?  Alle Laadpalen in Assen vindt je hier.

Assen oplaadpalen voor Elektrische Auto’s

Van sommige laadpalen zien wij of ze nog vrij zijn of dat ze helaas bezet zijn. Zo voorkom je wachttijden!

Elektrische auto laden in Assen

Op zoek naar het een oplaadpunt / laadpaal voor uw elektrische auto in Assen? Het is mogelijk om bij de bovenstaande laadpalen uw elektrische auto op te laden! Gebruik de laadpalen om uw batterijen weer op te laden en vervolg uw weg snel!

Zoekt u meer laadpalen in de buurt van: Assen? Bekijk dan alle laadpunten in de provincie.

Elektrische Laadpalen per straat in Assen

Alle laadpalen per straat in Assen

Wilt u uw elektrische auto opladen in de buurt van Assen? Wij tonen een overzicht van alle laadpalen in Assen. Daarbij geven we ook aan op een laadpaal beschikbaar is. Naast alle bezette en onbezette laadpalen voor elektrische auto's vindt u op Chast ook meer informatie over het optimaal laden van uw stekkerwagen. Denk aan reviews over alles van laadpassen tot oplaadpunten, snelle informatie over laadpunten in de buurt van Assen en nieuws over elektrisch rijden.

Weersverwachting in Assen

Bekijk hieronder het weer voor de komende dagen in Assen, het weer is van invloed op de prestatie van de elektrische auto! Ook is het weer van invloed op de prestatie van het laden en het bereik van je elektrische auto. Wil je meer informatie over hoe je het beste uit je elektrische auto kan halen? Bekijk dan ons blog of lees de veelgestelde vragen veelgestelde vragen.


Bekijk bestaande reviews

laadpaal

maart 25, 2024

De laadpaal bij de Wandelbos apotheek in Tilburg wordt niet genoemd. Deze is goed bereikbaar en beschikbaar

Fons


Schrijf een review

en help andere bestuurders!

 

 

Schuiven naar boven