Chast

Charge Anywhere & Anytime

Bretagne

Bretagne, een Franse regio in het noordwesten van het land, wordt steeds populairder onder toeristen. De regio is ideaal voor een vakantie: er zijn prachtige stranden, historische steden en bergen. Daarnaast is Bretagne ook perfect voor elektrische auto’s. De regio beschikt over veel oplaadpunten en co2-neutrale routes. Zo kan iedereen genieten van de schoonheid van Bretagne én elektrisch rijden!

In Bretagne worden oplaadpunten voor elektrische auto’s steeds populairder. Dit komt deels door de groeiende populariteit van elektrische auto’s, maar ook door het toenemend aantal beschikbare laadpalen. Inmiddels zijn er meer dan 1000 laadpalen in Bretagne, waardoor mensen gemakkelijk hun auto onderweg kunnen opladen.

Laadpalen per stad in Bretagne

De laders op deze stations variëren in snelheid, dus het is belangrijk om de website of app van het station te controleren voordat u uw auto gaat opladen. Sommige opladers kunnen in slechts een half uur volledig worden opgeladen, terwijl andere enkele uren kunnen duren. Als u geen elektrische auto heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken - veel van deze laadstations in Bretagne bieden ook opladen voor hybride auto's.

Schuiven naar boven