Chast

Charge Anywhere & Anytime

Peugeot e-3008 elektrische auto – 700km Rijbereik

Peugeot e-3008 elektrische auto – 700 kilometer

De Peugeot e-3008 elektrische auto met een ongekend bereik van 700 kilometer zet Peugeot een nieuwe standaard neer op het gebied van elektrische SUV’s. Deze innovatie markeert een significante mijlpaal op weg naar een groenere toekomst.

De Peugeot e-3008 belooft niet alleen een revolutionaire actieradius, maar ook een verfijnde rijervaring die past binnen de visie van duurzame mobiliteit. De combinatie van geavanceerde technologieën, een stijlvol ontwerp, en de geruststellende gedachte aan een kleiner ecologisch voetafdruk maakt de e-3008 tot een aantrekkelijke optie voor iedere bewuste bestuurder.

Belangrijke Inzichten

 • Peugeot zet grote stappen in de richting van duurzame mobiliteit met de e-3008.
 • Met een bereik van 700 kilometer wordt elektrisch rijden nog toegankelijker.
 • De elektrische SUV combineert luxe met milieubewustzijn en technologische innovatie.
 • De geavanceerde Peugeot Panoramic i-Cockpit® verhoogt de standaard van rijcomfort.
 • De e-3008 is een slimme keuze voor Nederlandse bestuurders die waarde hechten aan stijl en duurzaamheid.

Ontdek de Nieuwe Peugeot e-3008: Een Elektrisch Rijbereik van 700 Kilometer

Met trots presenteren wij de nieuwe Peugeot e-3008, die met een indrukwekkende elektrische actieradius tot wel 527 kilometer de toon zet voor duurzame mobiliteit in Nederland. De combinatie van Franse elegantie en vooruitstrevende technologie maakt deze elektrische SUV tot de ultieme keuze voor rijders die geen compromissen willen sluiten op het gebied van stijl of prestatie.

De Spectaculaire Peugeot Panoramic i-Cockpit®

Binnen het interieur van de Peugeot e-3008 wacht een visuele verrassing: de revolutionaire Peugeot Panoramic i-Cockpit®. Dit intuïtieve systeem biedt een futuristische rijervaring en stelt bestuurders in staat om met gemak en plezier te manoeuvreren op de Nederlandse wegen.

Next Level Elektrische Mobiliteit met het Vooruitstrevend Platform

Het vooruitstrevend platform van de Peugeot e-3008 is de basis van zijn betrouwbare prestaties. Met de belofte van toekomstige modellen uitgerust met een Dual Motor en vierwielaandrijving, streeft deze elektrische SUV naar een nieuwe standaard van duurzaamheid en rijbeleving.

Specificatie Waarde
Actieradius tot 527 km
Vermogen 210 pk
Aandrijving Voorwielaandrijving
Uitvoeringen Allure, GT

Peugeot e-3008 Elektrische SUV: Design Ontmoet Duurzaamheid

Wanneer we spreken over elektrisch rijden, ontkomen we niet aan de groeiende vraag naar voertuigen die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook een oogstrelend design hebben. Dit is exact waar de Peugeot elektrische auto, de e-3008 elektrische SUV, in uitblinkt.

Het design van de e-3008 is een harmonieuze samensmelting van esthetiek en innovatieve technologie. Met zijn geavanceerde fastback design profiel biedt de SUV een dynamische uitstraling, kenmerkend voor de nieuwe generatie elektrische voertuigen. Geïnspireerd door de laatste trends, zetten we een stap vooruit op het gebied van stijlvol en duurzaam vervoer. Het design ondersteunt niet alleen de aerodynamische prestaties, maar draagt ook bij aan de algehele efficiëntie van het elektrisch rijden.

De blikvanger van deze Peugeot elektrische auto is de volmaakt uitgebalanceerde combinatie van lijnen en oppervlakken. Van het krachtige front met de kenmerkende Peugeot grille tot aan de vloeiende daklijn – elke designkeuze is gemaakt met zowel esthetiek als functionaliteit in het achterhoofd.

 • Ingetogen elegantie ontmoet ecologische verantwoordelijkheid.
 • Modernere lijnen gekenmerkt door het fastback design.
 • Een doordachte fusie van vorm en functie, waarbij design bijdraagt aan een betere actieradius.

We zijn trots dat onze elektrische SUV niet alleen een statement maakt op het gebied van design, maar ook aansluit bij de duurzame ambities van onze toekomstbestendige klanten in Nederland. De nieuwe Peugeot e-3008 is een duidelijk voorbeeld van hoe rijplezier en verantwoordelijkheid hand-in-hand kunnen gaan.

Peugeot’s Visie op Elektrisch Rijden in Nederland

Wij zien een toekomst waarin elektrisch rijden de norm is binnen Nederland en de Peugeot e-3008 elektrische auto vormt de spil van deze visie. De verbetering van de elektrische actieradius en prestaties van onze elektrische modellen is een prioriteit geworden voor ons team. Dit streven stelt ons in staat om rijders van innovatieve voertuigen te voorzien, waarmee zij zowel in stedelijke gebieden als op open wegen hun bestemmingen kunnen bereiken.

Verschillende Elektrische Modellen Beschikbaar

Ons aanbod van elektrische modellen is divers en inspelend op de uiteenlopende behoeften van de Nederlandse automobilist. De Peugeot e-3008 elektrische auto is daarbij een uithangbord van onze vooruitstrevendheid en belooft een dynamische rijervaring met verantwoordelijk, schoon rijden.

Elektrische Actieradius en Snelheid Onder de Loep

De elektrische actieradius is een cruciale factor in de keuze voor een elektrische auto. Daarom hebben wij de Peugeot e-3008 ontwikkeld met een actieradius die naar verwachting uiteenloopt van 275 km tot wel 565 km. Met deze afstand wordt het mogelijk langere reizen te maken zonder de zorg om frequent opladen. Ook de prestaties laten we niet links liggen, met vermogens tot 235 kW houden we de vaart in de transitie naar volledig elektrisch rijden.

Peugeot e-3008 Specifieke Kenmerken en Innovaties

Als trotse vertegenwoordigers van het Peugeot merk introduceren we met veel enthousiasme de technologisch geavanceerde Peugeot e-3008 elektrische auto. Deze baanbrekende auto valt op door zijn Peugeot e-3008 specificaties en tal van innovaties die bestuurders zeer zullen waarderen. Om u een duidelijk beeld te geven van wat de e-3008 te bieden heeft, hebben we hieronder enkele uitgelichte eigenschappen die de auto te bieden heeft:

 1. CO2-emissie van 0 g/km: de e-3008 stoot tijdens het rijden absoluut geen CO2 uit, wat bijdraagt aan een schonere wereld en duurzame mobiliteit.
 2. Stroomverbruik van 16,7 kWh/100 km: deze indicatie van energie-efficiëntie toont aan dat de e-3008 zuinig omgaat met elke kilowattuur energie.
 3. Snel opladen: de mogelijkheid om in slechts 10 minuten tot 100 km rijbereik toe te voegen bij snelladers is werkelijk revolutionair in de wereld van elektrische voertuigen.

Peugeot e-3008 geconnecteerde functies

Verder zijn we trots dat we kunnen meedelen dat de geconnecteerde functies van de e-3008 bestuurders een ongeëvenaarde interactie met hun auto bieden. Of het nu gaat om navigatie, entertainment of het beheer van uw voertuiginstellingen, alles is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en een intuïtieve gebruikerservaring. Zowel onderweg als thuis verbindt de Peugeot e-3008 u met de wereld om u heen. Wij geloven dat dit de standaard zet voor de toekomst van Peugeot elektrische auto’s.

Peugeot e-3008 elektrische auto – 700 kilometer: Het Nieuwe Tijdperk

Met de Peugeot e-3008 elektrische auto breekt een opwindend nieuw tijdperk aan op het gebied van elektrisch rijden. Met een ongeëvenaarde actieradius van 700 kilometer, zet deze innovatieve elektrische SUV de benchmark voor comfortabel lange afstanden rijden. Omhuld met intelligente technologie en geconnecteerde functies, schakelen we over naar een toekomst waar mobiliteit synoniem staat voor efficiëntie en gebruikersgemak.

Langere Actieradius voor Comfortabel Lange Afstanden Rijden

Het is onze missie om u te voorzien van een wagen die de afstand overbrugt, niet alleen letterlijk, maar ook in termen van gebruiksgemak en betrouwbaarheid. De Peugeot e-3008 staat klaar om u tot wel 700 kilometer ver mee te nemen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vinden van een laadstation. Dit betekent vrijheid op de weg, zowel voor dagelijks woon-werkverkeer als voor die welverdiende vakantietrips.

Intelligente Technologie en Geconnecteerde Functies

De technologie en innovatie achter de Peugeot e-3008 zijn ontworpen met het oog op uw comfort en gemak. De geavanceerde geconnecteerde functies stellen u in staat om volledig in controle te zijn, waarbij informatie naadloos wordt gesynchroniseerd tussen uw voertuig en digitale apparaten. Dit niveau van verbondenheid en intelligentie tilt de rijervaring naar nieuwe hoogtes.

Kenmerk Details
Actieradius 700 kilometer
Rijbeleving Comfortabel lange afstanden rijden
Technologie Geavanceerde intelligente technologie
Connectiviteit Uitgebreide geconnecteerde functies

Wij geloven dat de sleutel tot toekomstige mobiliteit niet alleen ligt in de transitie naar elektrisch rijden, maar ook in het naadloos integreren van technologie die uw leven makkelijker maakt. De Peugeot e-3008 is daarmee niet slechts een vervoermiddel, het is een slimme mobiele habitat die u begeleidt op elke kilometer van uw reis.

Kosten en Voordelen van de Peugeot e-3008 bij Elektrisch Rijden

Elektrisch rijden wordt steeds populairder in Nederland, en met de Peugeot e-3008 elektrische auto komen vele voordelen kijken die passen bij een bewuste levensstijl. Terwijl de initiële kosten van een elektrische auto hoger kunnen zijn dan die van een benzine- of dieselvoertuig, zijn de totale eigendomskosten vaak lager. Dit is te danken aan lagere energiekosten, minder onderhoud, en fiscale voordelen zoals een gereduceerde bijtelling en geen wegenbelasting.

Specifiek de Peugeot e-3008 elektrische auto onderstreept zijn voordelen toenemend met de mogelijkheid tot thuis opladen met een vermogen van 11 kW AC. De volledige laadtijd van slechts 8 uur maakt het opladen gedurende de nacht gemakkelijk en efficiënt, waardoor je elke ochtend kunt starten met een volledig opgeladen auto. De laadkosten zijn voordelig, zeker in vergelijking met de huidige brandstofprijzen, wat de totale kosten voor het dagelijkse elektrisch rijden aanzienlijk vermindert.

Aspect Peugeot e-3008 Elektrische Auto
Netto Bijtelling Gestimuleerd, voordelig tarief
Wegenbelasting (per maand) €0
Thuislaadvermogen 11 kW AC
Laadtijd (volledige lading) 8 uur
Laadkosten (concurrerend met) Nederlandse markt

De Peugeot e-3008 elektrische auto biedt niet alleen een duurzamere manier van reizen, maar ook een concreet financieel voordeel voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder. Investeren in dit voertuig betekent investeren in de toekomst van mobiliteit, terwijl je bespaart op dagelijkse kosten en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk verkleint.

Peugeot e-3008 elektrische auto

Verschillende Uitvoeringen van de Peugeot e-3008 Verkennen

Wanneer we het hebben over de Peugeot e-3008, is het de moeite waard om dieper in te gaan op de verschillende uitvoeringen die beschikbaar zijn. Zowel de Peugeot e-3008 Allure als de Peugeot e-3008 GT bieden een uniek pakket aan stijlelementen en moderne technologieën die ze onderscheiden als een premium elektrische SUV. Laten we de bijzonderheden van deze twee modellen eens nader bekijken.

De Allure van de E-3008: Stijl en Design in Detail

De Peugeot e-3008 Allure versie springt in het oog met zijn elegantie en geavanceerde design. Kenmerkend voor deze uitvoering zijn onder meer de exclusieve 19-inch lichtmetalen velgen die het silhouet van deze elektrische SUV accentueren. Verder is het Allure-model uitgerust met gemakken zoals Keyless entry, waardoor het dagelijks gebruik van deze auto een waar plezier is.

De E-3008 GT: Premium Uitvoering met Meeruitrusting en Technologie

Het GT-model vormt de top van het assortiment en voert de allure van de e-3008 naar nieuwe hoogten. Met technologische hoogstandjes zoals Pixel LED-technologie biedt de Peugeot e-3008 GT een onovertroffen verlichting onderweg. En met het onderscheidende ‘Black Diamond’ dak, heeft dit model een eigen, luxueuze identiteit die liefhebbers van een premium elektrische SUV zeker zal aantrekken. Bovendien geniet de GT-versie van een hoogwaardige extra uitrusting die zowel de veiligheid als het comfort ten goede komt.

Om de keuze tussen deze verschillende uitvoeringen makkelijker te maken, presenteren we u een gedetailleerde tabel die de specificaties van de Peugeot e-3008 Allure tegenover die van de Peugeot e-3008 GT zet.

Kenmerk Peugeot e-3008 Allure Peugeot e-3008 GT
Beginprijs € 48.190 € 52.490
Velgen 19-inch lichtmetaal 20-inch lichtmetaal
Keyless entry Inbegrepen Inbegrepen
Verlichtingstechnologie LED Koplampen Pixel LED-Technologie
Exterieur Ontwerp Standaard Black Diamond dak
Meeruitrusting Uitgebreide veiligheidsfuncties Geavanceerde connectiviteit en assistentiesystemen

Welke uitvoering u ook kiest, de Peugeot e-3008 biedt een harmonieuze mix van design, comfort en technologie aan de moderne automobilist. Wij nodigen u uit om deze elektrische SUV’s zelf te ervaren en te ontdekken welke het best aansluit bij uw persoonlijke wensen en levensstijl.

Interactieve Ervaringen: Proefritten en Volledig Online Bestellen

In onze digitale wereld is de klant koning en dat begrijpt Peugeot maar al te goed. Om te voldoen aan uw wensen biedt Peugeot de mogelijkheid om een Peugeot elektrische auto geheel online te bestellen. Deze service wordt verrijkt door interactieve ervaringen die u naar de auto van uw dromen leiden. En zorgen over een online aankoop? Die zijn ongegrond, dankzij een vrijblijvende proefrit en een 14-daagse bedenkperiode.

Bij interesse in een Peugeot elektrische auto, zoals de dynamische Peugeot e-3008, heeft u de gelegenheid om het voertuig tot in de fijnste details online samen te stellen. Elke stap van het aanpassingsproces is een unieke interactieve ervaring, waardoor u zich direct verbonden voelt met uw aanstaande auto. Natuurlijk gaat er niets boven een echte beleving van de auto en daarom faciliteert Peugeot een echte testrit bij een dealer in de buurt.

Wij begrijpen dat het beleven van een Peugeot niet stopt bij het scherm. Daarom nodigen wij u uit voor een proefrit, om de ongeëvenaarde rijervaring die een Peugeot biedt, zelf te ondervinden.

Naast het persoonlijke contactmoment van de proefrit, streeft Peugeot ernaar om alle processen rond het online bestellen te optimaliseren. Uw comfort en gemak staan voorop en dit is hoe wij te werk gaan:

 • Gebruiksvriendelijke website navigatie
 • Duidelijk en uitgebreid overzicht van alle auto-opties en -kenmerken
 • Veilige en transparante betalingsmogelijkheden
 • Overzichtelijke leveringsinformatie en ondersteuning

Het doel is om u volledige controle te geven over uw aankoopbeslissing. Of het nu gaat om een proefrit plannen of uw nieuwe Peugeot e-3008 online te bestellen, wij zorgen voor een soepele en zorgeloze ervaring.

Online Bestelproces Proefrit Ervaring
Volledige configuratie op maat Directe interactie met de auto
14-daagse bedenkperiode Echte rijervaring op de weg
Thuis of op locatie levering Deskundig advies van specialist

We leven in een tijdperk waarin interactieve ervaringen de norm vormen. Peugeot adaptieert hierin met een klantgerichte benadering die u in staat stelt uw droomauto te vinden zonder uw woonkamer te hoeven verlaten. Maak kennis met de toekomst van auto-kopen – de Peugeot-manier.

Peugeot’s Toewijding aan Duurzame Mobiliteit en Innovatie

Onze visie op de toekomst is onlosmakelijk verbonden met duurzame mobiliteit en de verantwoordelijkheden die dit met zich meebrengt. Peugeot hecht grote waarde aan het ontwikkelen van efficiënte en milieuvriendelijke vervoersmiddelen die bijdragen aan een groenere toekomst. De gloednieuwe Peugeot e-3008 elektrische auto staat symbool voor deze toewijding en komt voort uit onze constante streven naar innovatie en de reductie van onze ecologische voetafdruk.

Investeringen in Elektrische Infrastructuur

Wij geloven dat de overstap naar elektrisch rijden meer vereist dan alleen het produceren van elektrische voertuigen. Daarom investeren we aanzienlijk in de elektrische infrastructuur om een soepele en toegankelijke overgang voor onze klanten te waarborgen. Laden moet net zo vlot en gemakkelijke zijn als tanken. Door het bouwen van snellaadstations en het ondersteunen van thuislaadopties, maken we de weg vrij voor een duurzamer vervoer.

Bijdragen aan CO2-reductie en Milieuvriendelijke Oplossingen

Elke kilometer gereden met de Peugeot e-3008 draagt bij aan CO2-reductie en biedt een schonere toekomst voor ons allemaal. We zijn trots op onze ontwikkelingen die leiden tot milieuvriendelijke oplossingen, en de e-3008 is hier hét voorbeeld van—een voertuig dat niet alleen stijlvol en performant is, maar tevens deel uitmaakt van onze grotere missie om bij te dragen aan een beter milieu. Samen rijden we de toekomst tegemoet, met de overtuiging dat technologische vooruitgang en zorg voor de planeet hand in hand gaan.

FAQ

Q: Wat is de actieradius van de Peugeot e-3008 elektrische auto?

A: De Peugeot e-3008 elektrische auto belooft een indrukwekkend bereik tot 700 kilometer op een enkele lading, afhankelijk van de rijomstandigheden en het gebruikte model.

Q: Wat zijn de kenmerken van de Peugeot Panoramic i-Cockpit®?

A: De Peugeot Panoramic i-Cockpit® biedt een revolutionaire rijervaring met een compact stuurwiel, een groot touchscreen en een 3D digitaal instrumentenpaneel, waardoor bestuurders een intuïtieve controle en een verhoogd comfort hebben.

Q: Op welk platform is de Peugeot e-3008 gebaseerd?

A: De Peugeot e-3008 is gebouwd op het geavanceerde, connected STLA-platform, dat is ontworpen voor elektrische voertuigen en hen een vooruitstrevende rijervaring biedt.

Q: Hoe combineert de Peugeot e-3008 design met duurzaamheid?

A: De Peugeot e-3008 combineert een modern en stijlvol fastback SUV-design met milieuvriendelijke elektrische technologie, waardoor zowel esthetiek als duurzaamheid worden benadrukt.

Q: Welke elektrische modellen biedt Peugeot aan in Nederland?

A: Peugeot biedt in Nederland een reeks elektrische modellen aan, inclusief de Peugeot e-208, e-2008 SUV, en de e-3008. Deze modellen bieden verschillende actieradiussen en prestaties om aan diverse behoeften te voldoen.

Q: Wat zijn de technologische innovaties in de Peugeot e-3008?

A: De Peugeot e-3008 beschikt over verschillende technologische innovaties, zoals de Peugeot Panoramic i-Cockpit®, geavanceerde rijhulpsystemen, en een geavanceerd infotainmentsysteem dat zorgt voor een superieure rijervaring.

Q: Wat zijn de economische voordelen van de Peugeot e-3008 bij elektrisch rijden?

A: De Peugeot e-3008 elektrische auto biedt economische voordelen zoals een lagere kosten per kilometer, een netto bijtelling vanaf €0 per maand, en wegenbelasting van €0, wat bijdraagt aan een lager totaal eigenaarskostenplaatje.

Q: Wat onderscheidt de Peugeot e-3008 Allure van de GT uitvoering?

A: De Peugeot e-3008 Allure onderscheidt zich door stijlvolle designelementen zoals 19-inch lichtmetalen velgen, terwijl de GT-uitvoering extra luxe biedt met Pixel LED-technologie en exclusieve afwerkingen.

Q: Kan ik een proefrit maken met de Peugeot e-3008?

A: Ja, klanten kunnen een proefrit aanvragen bij verkooppunten van Peugeot om de e-3008 persoonlijk te ervaren. Ook biedt Peugeot de mogelijkheid tot volledig online bestellen met een 14-daagse bedenkperiode.

Q: Hoe zet Peugeot zich in voor een duurzamere mobiliteit?

A: Peugeot zet zich in voor duurzame mobiliteit door te investeren in elektrische infrastructuur, het ontwikkelen van CO2-efficiënte voertuigen en het bieden van milieuvriendelijke oplossingen en services.

Peugeot e-3008 elektrische auto – 700km Rijbereik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven