Chast

Charge Anywhere & Anytime

Lucid Air Elektrische Auto – 883 km Actieradius

Lucid Air elektrische auto – 883 kilometer

De Lucid Air elektrische auto, een baanbrekende ontwikkeling op het gebied van lange rijbereik en duurzame mobiliteit. Met trots presenteren we dit state-of-the-art voertuig die het landschap van elektrische voertuigen aanzienlijk verandert door een ongekend rijbereik van 883 kilometer te bieden onder de strenge WLTP-normering. Onze inzet voor duurzame mobiliteit combineert innovatie met luxe, waardoor de Lucid Air een nieuwe standaard zet binnen de markt van elektrische auto’s.

Het is onze visie om met de Lucid Air het concept van elektrisch rijden naar een hoger niveau te tillen, niet alleen op het gebied van bereik, maar ook door het leveren van uitmuntende prestaties, hoogstaand comfort en een ongeëvenaarde rijervaring. De Lucid Air is daarmee niet zomaar een elektrische auto, maar een belichaming van de vooruitgang in duurzame technologie.

Belangrijkste Voordelen

 • Onovertroffen actieradius van 883 km, ideaal voor lange afstanden.
 • Een vooruitstrevende speler binnen de snelgroeiende markt van elektrische voertuigen.
 • Een mijlpaal in duurzame mobiliteit met significante milieuvoordelen.
 • Luxe en comfort, geïntegreerd in een aerodynamisch en stijlvol design.
 • Setting nieuwe normen voor prestaties en gebruikservaring.
 • De Lucid Air, symbool voor de evolutie van elektrisch rijden in Nederland.

Ontdek de Lucid Air Elektrische Auto

Met zijn baanbrekende combinatie van prestaties, technische specificaties, en design, staat Lucid Air op de voorgrond van elektrisch rijden. Deze luxe sedan biedt een ongeëvenaarde rijervaring, die comfort en stijl met elkaar in balans brengt. Laten we een kijkje nemen naar wat de Lucid Air zo bijzonder maakt.

Prestaties en Technische Specificaties

De kracht van de Lucid Air ligt in zijn indrukwekkende technische gegevens: een totaalvermogen van 696 kW (946 pk), een koppel van 1390 Nm, en een adembenemende acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts 2.9 seconden. De geavanceerde 120 kWh tractiebatterij verzekert een Real Range van 685 km, waarmee de Lucid Air een nieuwe definitie geeft aan luxe en efficiëntie in het tijdperk van elektrisch rijden. De topsnelheid bereikt maar liefst 270 km/u, en dankzij de 800 V architectuur van de Lithium-ion accu, is de Lucid Air een technologisch hoogstandje.

Design en Comfort van de Luxe Sedan

Het design van de Lucid Air spreekt tot de verbeelding. De auto is niet alleen ontworpen voor indrukwekkende prestaties, maar ook voor optimaal comfort. Het interieur biedt royaal plaats aan vijf personen en stelt u in staat om te genieten van een rit in alle rust en comfort. Met een totale bagageruimte van 627 liter is er meer dan voldoende ruimte voor zowel korte uitstapjes als lange vakantieritten. Het elegante en aerodynamische exterieur draagt niet alleen bij aan de luxe uitstraling van deze luxe sedan, maar verhoogt tevens de efficiëntie waarmee de Lucid Air de weg verovert.

Ervaar de toekomst van elektrisch rijden met de Lucid Air en ontdek hoe dit voertuig prestaties, technische hoogstandjes en elegantie verenigt in één uitzonderlijk ontwerp. De combinatie van design en comfort in de Lucid Air tilt de norm voor een elektrische luxe sedan naar een hoger niveau.

De indrukwekkende actieradius van de Lucid Air

Als koplopers in de wereld van elektrische auto’s in Nederland, zijn wij trots op de grensverleggende Lucid Air. Dit geavanceerde voertuig definieert actieradius opnieuw, met een indrukwekkende normering tot 883 kilometer onder de WLTP-testcyclus. Maar wat betekent dit in de praktijk voor uw dagelijkse ritten en langere reizen?

In de zomer, wanneer de omstandigheden optimaal zijn, kan de Lucid Air tot wel 960 kilometer afleggen bij stadsgebruik. Dit betekent meer tijd tussen laadbeurten en meer vrijheid in uw dagelijks leven. Voor degenen die vaak op de snelweg te vinden zijn, levert deze indrukwekkende elektrische auto een flinke 655 kilometer op één lading. Hieronder vindt u een overzicht van wat u kunt verwachten van de rijbereiken van de Lucid Air onder diverse omstandigheden.

Omgeving Actieradius Zomer Actieradius Gemiddeld
Stad 960 km 883 km
Snelweg 655 km N.n.b.

Houd er rekening mee dat uw individuele actieradius kan variëren afhankelijk van de rijstijl, het gebruik van airconditioning of verwarming, en de algemene weersomstandigheden. Wij raden aan om altijd een veiligheidsmarge aan te houden om onvoorziene situaties tijdens uw reizen te voorkomen.

De Lucid Air zet een nieuwe maatstaf voor de elektrische auto in Nederland, met een actieradius die u de vrijheid geeft om verder te gaan.

De Toekomst van Elektrisch Rijden met Lucid Air

De Lucid Air elektrische auto symboliseert de volgende generatie in elektrische voertuigtechnologie en staat synoniem voor de elektrische ambities die we kennen. Ambienties die passen binnen een groeiende vraag naar duurzame mobiliteit. De efficiëntie en het vermogen die uit de Lucid Air spreken, zijn het voorbeeld van de weg die we inslaan naar een groenere toekomst.

Lucid Air’s Duurzame Ambities

Lucid Motors zet vol in op duurzaamheid, en dat is te zien aan de Lucid Air die geen CO2-uitstoot genereert. Met een nadruk op nul uitstoot en een platform dat specifiek is ontworpen voor elektrische auto’s, beantwoordt de Lucid Air elektrische auto aan de

hoogste verwachtingen van duurzaamheid in de autobranche. Het is daarmee een statement van Lucid Motors dat ze niet alleen deel uitmaken van de elektrische revolutie, maar ook een richtinggevende kracht zijn die verder kijkt dan vandaag.

Innovaties in Elektrische Voertuigtechnologie

Met innovaties die de markt veranderen, leidt de Lucid Air de sector met geavanceerde technologieën zoals een DC snellaadsysteem dat opladen tot 300 kW mogelijk maakt. Dankzij deze technologie kan de Lucid Air in een zeer korte tijd immense afstanden overbruggen, met een laadsnelheid die kan oplopen tot 870 km/u. De Lucid Air omarmt de ISO 15118-2 oplaadprotocollen en plant in de toekomst het mogelijk maken van V2G-oplossingen waarmee elektrische auto’s daadwerkelijk onderdeel worden van het elektriciteitsnetwerk. Deze aanpak van innovaties zet Lucid Air stevig op de kaart voor iedereen die geïnteresseerd is in het elektrisch auto leasen.

Kenmerk Details
CO2-uitstoot 0 gram per kilometer
Oplaadsysteem DC snellaadsysteem tot 300 kW
Laadsnelheid 870 km/u
Ondersteunde Protocollen ISO 15118-2 en V2G in de toekomst

Lucid Air elektrische auto – 883 kilometer: Wat maakt het uniek?

Wanneer wij de Lucid Air onder de loep nemen, onderscheidt dit model zich nadrukkelijk van andere elektrische auto’s. De Lucid Air combineert een aantal opmerkelijke eigenschappen die bij elkaar opgeteld een unieke elektrische auto vormen. Laten we deze eigenschappen verder uitlichten.

Lucid Air unieke elektrische auto

De indrukwekkende 883 kilometer actieradius springt direct in het oog. Dit is niet alleen een technologische prestatie van formaat; het stelt bestuurders ook in staat om langere afstanden af te leggen zonder de zorg voor tussentijds opladen. Daarnaast is de combinatie van de rijbereik met zijn verrassend krachtige prestaties, zoals de snelle acceleratie en de topsnelheid, bijzonder te noemen.

De Lucid Air gaat echter verder dan alleen indrukwekkende cijfers en biedt iets wat vaak over het hoofd wordt gezien bij elektrische sedans: ruimte. Het interieur biedt royaal plaats aan passagiers en bagage, wat de Lucid Air uitermate geschikt maakt voor zowel dagelijks gebruik als luxe reizen.

Om een beter beeld te schetsen van waarom de Lucid Air uitblinkt, volgt een vergelijkingstabel die de unieke aspecten van dit voertuig in perspectief plaatst:

Eigenschap Benefit
Actieradius 883 km op één lading
Prestaties Top snelheid en snelle acceleratie
Interieurruimte Ruimtelijk comfort voor passagiers en bagage
Laadsnelheid Snelladen verhoogt gebruiksgemak en efficiëntie

De combinatie van deze eigenschappen verleent de Lucid Air een unieke positie in de markt. De hoge snelheid van snelladen draagt significant bij aan de algehele gebruiksvriendelijkheid, terwijl het een concurrentievoordeel biedt ten opzichte van andere modellen. Kortom, de Lucid Air is niet alleen een statement van luxe en comfort, maar ook een toonbeeld van innovatie in de elektrische voertuigensector.

Kosten en Onderhoud van de Lucid Air Elektrische Auto

De Lucid Air zet niet alleen nieuwe normen op het gebied van prestatie en innovatie, maar biedt ook aantrekkelijke economische voordelen voor iedereen die overweegt een elektrische auto te leasen. We bespreken hier de fiscale voordelen en laten zien hoe de Lucid Air tot significante lange termijn besparingen kan leiden.

Netto Bijtelling en Fiscale Voordelen

Leasen van een elektrische auto zoals de Lucid Air levert lucratieve fiscale voordelen op. Dankzij de milieu-investeringsaftrek kunnen bedrijven profiteren van aftrekposten op de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Lange Termijn Besparingen en Garanties

Dankzij de minimale onderhoudseisen van de Lucid Air kunt u genieten van besparingen op de lange termijn. Zo is het energieverbruik gunstig en biedt de Lucid Air een solide garantieprogramma.

Door te kiezen voor het leasen van een Lucid Air, combineert u milieuvriendelijkheid efficiënt met economisch voordeel.

Hieronder volgt een overzicht van de kostenefficiëntie en garanties van de Lucid Air in tabelvorm.

Onderdeel Kostenbesparing Garantie
Netto Bijtelling € 1.448 per maand in schijf 1
€ 1.940 per maand in schijf 2
Wegenbelasting € 0 per maand
Energieverbruik 123 tot 234 Wh/km
Batterij 8 jaar of 160.000 km

Inzicht in de financiële aspecten van de Lucid Air draagt bij aan een weloverwogen besluit voor organisaties die de stap naar elektrisch willen zetten. De combinatie van fiscale voordelen, zoals netto bijtelling, en de lange termijn besparingen op onderhoud en garanties, maakt de Lucid Air een verstandige investering voor de toekomst van mobiliteit.

Laadmogelijkheden en Infrastructuur van Lucid Air

De Lucid Air elektrische auto zet een nieuwe standaard voor laadmogelijkheden en oplaadinfrastructuur. Als toonaangevend model in de sector, biedt de Lucid Air flexibele en snelle laadopties, zowel voor thuis als voor onderweg.

Lucid Air oplaadinfrastructuur

Thuis uw Lucid Air opladen is gemakkelijk en efficiënt dankzij de meegeleverde thuislader. Met een Type 2 laadaansluiting en het vermogen om met 22 kW AC te laden, kan de Lucid Air in ongeveer 6 uur en 30 minuten van 0 tot 685 km worden geladen. Dit indrukwekkende laadvermogen zorgt ervoor dat uw auto altijd klaar staat voor lange afstanden zonder tussentijds te moeten stoppen voor een laadsessie.

De snellaadmogelijkheden van Lucid Air zijn al even indrukwekkend, met de mogelijkheid om binnen 33 minuten tussen 68 tot 548 km actieradius bij te laden.

 • Thuisladen: Tot 685 km in slechts 6 uur en 30 minuten
 • Snelladen: 68 tot 548 km in slechts 33 minuten

We streven ernaar de oplaadinfrastructuur voor onze klanten continu te verbeteren en uit te breiden.

Lucid Air’s Bijzondere Bijdrage aan Duurzame Mobiliteit

Als voortrekkers van innovatie in elektrische voertuigen, zijn wij trots op de doorbraak die de Lucid Air heeft bereikt op het gebied van duurzame mobiliteit. Ons pionierswerk met de Lucid Air heeft geleid tot een auto met een sterke milieu impact en CO2 reductie, waarmee we de normen van de automobielsector uitdagen en herdefiniëren.

Impact op Milieu en CO2 Reductie

De Lucid Air staat bekend om zijn baanbrekende technologie die zorgt voor een emissievrije toekomst, met een uitstoot van Nul gram CO2 reductie per kilometer. Dit is een quantum sprong vooruit in het beperken van de stedelijke luchtvervuiling en het verkleinen van de ecologische voetafdruk. De efficiëntie van de energieverbruik van de Lucid Air wordt weerspiegeld in het langere rijbereik, inherent aan deze duurzame auto.

Rol in de Ontwikkeling van Elektrische Auto Nederland

In Nederland stimuleert de Lucid Air de ontwikkeling van elektrische auto’s doordat het bewijst dat luxe en prestaties hand in hand kunnen gaan met ecologische verantwoordelijkheid. Deze rol als een frontrunner in de industrie is essentieel voor de promotie van elektrische voertuigen en voor de toekomst van schoon vervoer in ons land.

Onze visie met de Lucid Air ondersteunt niet alleen groene innovatie, maar weerspiegelt ook een diepere toewijding aan de planeet. We nodigen iedereen uit om door middel van bewuste keuzes bij te dragen aan dit nieuwe tijdperk van duurzame mobiliteit, waar de Lucid Air het voortouw in neemt.

Het Comfort en Luxe van Leasen met de Lucid Air

Wij begrijpen dat het leasen van een elektrische auto zoals de Lucid Air in Nederland veel meer biedt dan een transportoplossing. Het gaat hier om een combinatie van comfort, luxe en financiële voordelen. Ons doel is om u niet alleen de beste lease deals te bezorgen, maar ook een ervaring die naadloos aansluit bij veeleisende levensstijlen en zakelijke behoeften.

Elektrisch Auto Leasen Voordelen

Leasen heeft diverse voordelen die bijdragen aan een zorgeloze rijervaring. Onder de voordelen vallen allereerst de aantrekkelijke bijtellingstarieven, waardoor u als zakelijke rijder economisch efficiënt blijft. Daarnaast biedt de Lucid Air een fenomenale actieradius die u met gemak van afspraak naar afspraak brengt, zonder de stress van frequent opladen. Tot slot, het comfort en de luxe van de Lucid Air creëren een premium omgeving voor u en uw passagiers, ongeacht de afstand die u aflegt.

De Beste Lease Deals voor Lucid Air

 • Vooruitstrevende technologie en luxueuze details
 • Flexibele leasetermijnen afgestemd op uw persoonlijke en zakelijke behoefte
 • Concurrerende maandelijkse tarieven en transparante contractvoorwaarden

In Nederland zetten wij ons in om de beste lease deals te bieden voor de Lucid Air. Onze aanbiedingen worden regelmatig geüpdatet om te verzekeren dat ze altijd passen binnen de dynamische markt en de specifieke wensen van onze klanten. Met de Lucid Air bent u verzekerd van een voertuig dat uitblinkt in prestatie, luxe en duurzaamheid, zowel op de wegen als in uw financiële plan.

Conclusie

Met de introductie van de Lucid Air betreden we een nieuwe fase in het landschap van elektrische voertuigen in Nederland. Deze baanbrekende auto maakt indruk met een lange rijbereik van maar liefst 883 kilometer, wat zonder meer een indrukwekkende prestatie is. Het wordt steeds duidelijker dat de toekomst van mobiliteit elektrisch is, en de Lucid Air loopt voorop met zijn geavanceerde techniek en luxueuze uitstraling.

Het voertuig schetst een toekomstbeeld waarin duurzame mobiliteit synoniem staat voor hoge prestaties en comfort. De gunstige milieueffecten, aantrekkelijke fiscale voordelen, en uitgebreide leasemogelijkheden die de Lucid Air biedt, maken het een intelligente optie voor Nederlandse leaserijders en milieubewuste bestuurders. Met de Lucid Air genieten zij niet alleen van een toonaangevende actieradius maar omarmen ze tevens een stijlvolle rijervaring die setting zijn gelijke niet kent.

Dankzij deze bolide wordt de term elektrische auto Nederland opnieuw gedefinieerd met een focus op innovatie en elegantie. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat de Lucid Air meer dan alleen een auto is – het is een belichaming van toekomstige mobiliteit en een duurzame lifestyle die wij allemaal kunnen aspireren. Zie de Lucid Air als een benchmark voor wat er mogelijk is in de opwindende wereld van elektrische voertuigen.

FAQ

Q: Wat is de actieradius van de Lucid Air elektrische auto?

A: De Lucid Air elektrische auto heeft een indrukwekkende actieradius van 883 kilometer onder de WLTP-normering.

Q: Hoe krachtig is de Lucid Air?

A: De Lucid Air levert een totaalvermogen van 696 kW (946 pk), met 1390 Nm koppel en kan in slechts 2.9 seconden van 0 tot 100 km/u accelereren.

Q: Welke technologische innovaties biedt de Lucid Air?

A: De Lucid Air is voorzien van technologieën zoals snellaadcapaciteiten tot 300 kW DC, ondersteuning voor de nieuwste protocollen voor elektrisch opladen, en de mogelijkheid voor bidirectioneel laden in de toekomst.

Q: Wat zijn de fiscale voordelen van de Lucid Air voor leaserijders in Nederland?

A: Leaserijders in Nederland kunnen profiteren van gunstige fiscale voordelen zoals een netto bijtelling van € 1.448 per maand in schijf 1 en € 1.940 in schijf 2, naast een wegenbelasting (MRB) van € 0 per maand op kenteken gezette modellen in 2023 en 2024.

Q: Hoe lang is de batterijgarantie van de Lucid Air?

A: De batterij van de Lucid Air heeft een garantieperiode van 8 jaar of 160.000 km.

Q: Welke laadmogelijkheden biedt de Lucid Air?

A: De Lucid Air komt met uitgebreide laadmogelijkheden, waaronder een Type 2 laadaansluiting, een thuislader met een laadvermogen van 22 kW AC, en de mogelijkheid om snel te laden met snelheden tot 870 km/u.

Q: Wat is de impact van de Lucid Air op het milieu?

A: De Lucid Air elektrische auto heeft een CO2-uitstoot van 0 gram per kilometer, wat bijdraagt aan de vermindering van milieu-impact en ondersteuning van een schoner, duurzamer toekomstbeeld voor mobiliteit.

Q: Hoe draagt Lucid Air bij aan de ontwikkeling van elektrische auto’s in Nederland?

A: De Lucid Air is door zijn geavanceerde technologie en uitzonderlijk lange rijbereik een belangrijke speler in de verdere ontwikkeling van elektrische mobiliteit in Nederland en stimuleert de transitie naar duurzamere toekomst.

Q: Wat maakt het leasen van een Lucid Air aantrekkelijk?

A: Naast het comfort en de luxe van deze elektrische auto zijn de aantrekkelijke bijtellingstarieven en het vooroplopen in actieradius redenen die het leasen van een Lucid Air aantrekkelijk maken voor zowel privé als zakelijk gebruik.

Q: Zijn er competitieve lease deals beschikbaar voor de Lucid Air in Nederland?

A: Ja, in Nederland zijn er competitieve lease deals voor de Lucid Air die regelmatig worden geüpdatet, met aanbiedingen die zijn afgestemd op de behoeften van de consument.

Lucid Air Elektrische Auto – 883 km Actieradius

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven