Chast

Charge Anywhere & Anytime

Top 10 laadpassen in Nederland

laadpalen top 10

Laadpassen heb je nodig om gemakkelijk gebruik te maken van de laadpalen die Nederland rijk is. Er zijn heel veel aanbieders van deze passen. Op deze plek ontdek je welke tien het best zijn om te gebruiken in eigen land.

Fastned laadpas

Dat Fastned in Nederland een hele aantrekkelijke optie is, is natuurlijk niet vreemd. Dit is een Nederlandse aanbieder die ook nog eens op heel veel plekken te vinden is. Alleen al daarom kan je er dus veel voordeel van hebben wanneer je besluit om hier een abonnement voor je pas af te sluiten.

Tesla laadpas

Ook Tesla is op veel plekken te vinden met de laadstations. Bovendien rijden veel elektrische rijders in Tesla. Dat de bijbehorende laadpas dus wel heel populair is, is eigenlijk wel heel gemakkelijk te verklaren. Aan deze pas moeten ook meer en meer voordelen worden gekoppeld als het aan Tesla ligt.

Engie laadpas

De laadpas van Engie is om verschillende redenen populair. Zo is deze bijvoorbeeld gratis. Daardoor kan je de kosten voor het opladen net wat lager houden. Dat is natuurlijk iets wat je als consument graag ziet. Bovendien is deze op veel plaatsen bruikbaar.

E-Flux laadpas

De pas van E-Flux is op elke laadpaal die openbaar is in Nederland te gebruiken. Dat verklaart dus voor een groot deel al waarom deze zo aantrekkelijk wordt gevonden. De abonnementsprijs is laag gehouden. Daarnaast is deze ook in veel landen buiten Nederland goed bruikbaar.

laadpalen top 10Green Caravan laadpas

Elektrisch rijden door je ook vanwege de duurzaamheid. Daar wil je dus ook de groenste laadpas bij hebben. Dat die van Green Caravan past daar dan perfect bij. Je bent er dan zeker van dat je 100% groene stroom gebruikt om de batterij te vullen.

Vandebron laadpas

Vandebron biedt ook een laadpas die 100% groen is. Een belangrijk voordeel van deze pas die gebruikers noemen is dat er gemakkelijk veel mee te laden is. Maak je dus meer kilometers? Dan past deze pas beter bij je.

ANWB laadpas

Wil je een laadpas van een bekende naam, dan kan die van ANWB een goede optie zijn. De gebruikskosten zijn wat hoger, maar er is daarentegen juist weer geen abonnement. Je kan hem overal in Nederland gebruiken en ook in een groot deel van de omringende landen kan je ermee terecht.

Vattenfall laadpas

De Vattenfall laadpas is wat duurder in aanschaf. Je zal er 10 euro aan kwijt zijn. Daarna heb je echter wel heel veel voordeel. Dat komt natuurlijk ook doordat deze energiemaatschappij een wereldwijd concern is.

Plugsurfing laadpas

Wat Fastned in Nederland is, is Plugsurfing in Scandinavië. Daar kan je dus direct de vruchten van plukken als je deze gaat gebruiken. De kennis en ervaring zie je in het gebruiksgemak terug.

Maingau laadpas

Een pas in opkomst is die van Maingau. Deze heeft alle bekende voordelen zoals lage kosten en bruikbaarheid in meerdere landen. Dit kan dus betekenen dat de pas voor jou precies het geschikte middel is om te zorgen dat je altijd een volle accu hebt.

Stuur ook jouw ervaringen naar chast. Graag lezen we jouw review over een bepaald merk laadpas. 

Top 10 laadpassen in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven