Chast

Charge Anywhere & Anytime

Snel je elektrische auto opladen? Gebruik het onderstaande overzicht om snel alle snellaadpalen op te sporen rondom uw locatie!

Met het snelladen kan je de accu’s van uw elektrische auto’s in 20 minuten tot wel 80% opladen.
Snelladen is daarom razend populair, terwijl de elektrische auto staat op te laden. Gebruik een snellaadpaal om snel uw elektrische auto weer op te laden.

Elektrische auto’s worden elk jaar populairder en duurzamer. Een van de redenen hiervoor is de ontwikkeling van snellaadstations. Een snellaadstation kan de batterij van een elektrische auto in slechts 30 minuten tot 80% opladen. Dit is een enorme verbetering ten opzichte van de standaard oplaadtijd, die enkele uren kan duren. Snellaadstations komen steeds vaker voor en er zijn er nu meer dan 18.000 in de Verenigde Staten.

Bij het gebruik van een snellaadstation zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Ten eerste zijn niet alle elektrische auto’s in staat om snelladers te gebruiken. Voertuigen met een lagere batterijcapaciteit of die oudere technologie gebruiken, kunnen mogelijk niet profiteren van de hogere laadsnelheden. Ten tweede zijn niet alle snellaadstations gelijk gemaakt. Sommige zullen sneller opladen dan andere.

Snelladen
Schuiven naar boven