Gratis laadpalen elektrische auto, waar zijn die?

Wil je nog meer uit de mogelijkheden van je elektrische auto halen? Er zijn al verschillende plekken waar je wordt aangemoedigd om toch vooral met je EV te komen. Deze winkels en plekken bieden je de mogelijkheid om gratis jouw auto op te laden. Daardoor wordt het dus ook alleen maar interessanter om er naartoe te komen. Het is voor veel rijders van elektrische auto’s nog niet goed bekend waar dit allemaal kan. Daarom gaan we je daar op deze plek mee helpen. Zo kan je simpel zelf een keuze maken.

Gratis opladen bij supermarkten

Wat vooral interessant is, is dat er steeds meer supermarkten de mogelijkheid bieden om je auto op te laden terwijl je boodschappen doet. Zonder dat het je iets hoeft te kosten. De bekendste aanbieder die dit doet is waarschijnlijk Lidl, Bij flink wat vestigingen van de aanbieder kan je al terecht en het worden er steeds meer. Ondertussen is ook concurrent Aldi ermee begonnen. Daardoor lijkt het nog maar een kwestie van tijd voor alle aanbieders dit gaan doen. Al is dit nu dus nog niet het geval. Dit kan dus jouw keuze beïnvloeden.

Gratis opladen bij de meubelboulevard

Ook het bekende dagje naar de meubelboulevard kan je tegenwoordig aanvullen met een gratis oplaadbeurt voor de elektrische auto. Dat kan dan wel alleen maar op lekken waar een vestiging van IKEA te vinden is. Ook die winkel is namelijk overgegaan tot het bieden van gratis opladen aan bezoekers en klanten. Wanneer je dus nog iets nodig hebt, dan kan het best de moeite waard zijn om direct in de auto te stappen. Zelfs wanneer je batterij eigenlijk niet helemaal vol is. Die kan je dan mooi zonder kosten bij de IKEA opladen terwijl je winkelt.

Gratis laden via auto fabrikant

Er zijn ook opties om gratis op te laden voor specifieke doelgroepen. Wanneer je dit heel breed neemt, dan kom je bijvoorbeeld uit bij Tesla Model S rijders. Die kunnen namelijk gratis opladen aan de superchargers bij de laadstations van dit automerk zelf. Ben je in het bezit van een Model S, dan kan je dus gewoon naar een Tesla station om daar zonder kosten te zorgen dat je batterij weer vol raakt. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de logische opties. Gratis opladen op je werk omdat de baas het aanbied is daar natuurlijk ook een bekend voorbeeld van. Dit is bij veel bedrijven mogelijk tegenwoordig.

Steeds meer mogelijkheden

Het is interessant om de ontwikkelingen op dit gebied te blijven volgen. Je zal dan merken dat er steeds meer mogelijkheden bij komen om gratis op te laden. Nu eenmaal een begin is gemaakt met het aanbieden van deze mogelijkheden, zullen meer en meer ondernemers deze service aan klanten willen gaan bieden. Daar kan jij dan als rijder van een elektrisch model gemakkelijk van profiteren. Het is altijd fijn om te weten dat je ergens een laadpunt in de buurt hebt. Het is dan nog fijner wanneer er ook nog eens geen kosten aan verbonden zijn om de accu te vullen.

Voor betaalde laadpalen van alle merken laadpalen vindt u op Chast.nl een handige kaart met alle oplaadplekken.

Gratis laadpalen elektrische auto, waar zijn die?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven