Elektrische auto’s met 500km+ accurange!

De actieradius van elektrische auto’s wordt steeds groter. Er zijn al verschillende modellen die zelfs ruimschoots voorbij 500 kilometer op een volle accu kunnen gaan. Dat maakt het wel aantrekkelijk, want dat betekent dus ook dat je niet meer zo vaak hoeft op te laden. Ook wordt langere afstanden afleggen er een stuk gemakkelijker mee. De volgende modellen halen de 50 kilometer gemakkelijk.

Tesla Cybertruck Tri Motor

De Tesla Cybertruck Tri Motor zie je nog niet op de weg. Wanneer dat wel het geval is, dan zal dit model zelfs tot wel 750 kilometer op een volle accu kunnen rijden. Dit is eigenlijk met niets te vergelijken. De Cybertruck gaat eerst in Amerika rijden en komt waarschijnlijk rond 2024 pas naar Europa. Nog even geduld dus met deze e-pickup.

Lucid Air Grand Touring

De Lucid Air Grand Touring biedt jou ook de zekerheid dat je gewoon lekker op pad kan zonder zorgen te hebben om opladen. De laadstress behoort tot het verleden wanneer er 665 kilometer aan actieradius in de batterij zit.

Mercedes EQS 450+

Een Mercedes EQS 450+ hoeft eigenlijk bijna niet onder te doen voor de Tesla Cybertruck. Een volle batterij brengt je tot 640 kilometer ver. Je kan deze ook nog eens razend snel opladen wanneer dat nodig is.

Mercedes EQS 580 4MATIC

De andere EQS van Mercedes kan ook gemakkelijk voorbij 600 kilometer steken met een accu die helemaal vol is. Wanneer je hem helemaal vol laadt en je gaat op stap, dan kan je rekenen op een actieradius van 605 kilometer.

Tesla Model S Long Range

De meest bekende lange afstand elektrische auto is natuurlijk de Tesla Model S Long Range. Met dit model werd duidelijk dat meer dan 500 kilometer goed mogelijk was voor EV’s. Deze auto kan zelfs 585 kilometer aan.

Lucid Air Pure

De Lucid Air pure kan 560 kilometer aan op een volle accu. Daardoor hoef je niet veel te laden. Wanneer je dan toch moet laden, ben je ook nog een zo klaar, want je laadt snel 80% vol in 24 minuten.

Tesla Model S Plaid

De Tesla Model S Plaid kan maar net iets minder aan dan de Long Range. Deze auto kan net als de Air Pure tot 560 kilometer aan actieradius leveren. Zo kan je heel gemakkelijk gaan en staan waar je wilt met je auto.

Lucid Air Touring

Ook een ander model van Lucid kan meer dan 500 kilometer rijden. De Air Touring is geschikt voor 550 kilometer aan actieradius wanneer de accu helemaal vol is. Ook deze is in 24 minuten weer 80% vol.

Lightyear 0

Ook een Nederlands succes is op deze lijst te vinden. De Lightyear 0 kan 550 kilometer leveren als de accu helemaal vol is. Zo kan je binnen Nederland in ieder geval heel veel kanten op met je elektrische auto. Zo beleef je er al snel plezier aan.

BMW iX xDrive 50

De BMW iX xDrive 50 mag net tot dit gezelschap behoren. De auto kan namelijk 505 kilometer actieradius leveren wanneer je deze volledig hebt opgeladen. Snel opnieuw de accu vullen gaat in 31 minuten.

Volg chast en mis geen ontwikkelingen

Er komen steeds meer modellen op de markt met een groot bereik aan aantal kilometers. Daarnaast vindt u op Chast ook de ontwikkelingen rondom waterstofauto’s terug. Ontdek tevens onze handige kaart met alle oplaadpunten voor elektrische, hybride en waterstof auto’s.

Elektrische auto’s met 500km+ accurange!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven