Chast

Charge Anywhere & Anytime

Elektrische auto laden bij Fastned?

Fastnet

Fastned is één van de meest populaire aanbieders van laadstations in Nederland. Wanneer je nieuw bent in het elektrisch rijden, dan kan het dus wel interessant zijn om te weten welke mogelijkheden je hier allemaal hebt. Op die manier kan je zelf ook ontdekken waarom het opladen bij deze stations zo geschikt is. Zo is het bijvoorbeeld altijd zo dat je gebruik kunt maken van de mogelijkheden om snel te laden. Op die manier hoef je er dus ook niet veel tijd aan kwijt te zijn. De laadstations vind je langs de snelweg, dus dat is wel zo aantrekkelijk.

Fastned, gemak snelladen

Bij Fastned is het snelladen heel gemakkelijk. Je kan in een kwartier tijd tot wel 300 kilometer aan actieradius verzorgen. Dit gaat ook heel simpel. Je kiest een laadpunt en steekt de stekker in de auto. Daarna pak je je laadpas, of je gebruikt de Fastned app om te verbinden met het laadpunt. Ook ka je alles automatisch laten starten wanneer je werkt met de optie Autocharge. Wanneer je voldoende energie in de accu hebt geladen kan je de sessie via de app of via het scherm bij het laadpunt beëindigen en kan je weer verder op je reis.

Alle elektrische auto’s welkom

Het fijne aan Fastned is dat alle soorten elektrische auto’s er kunnen opladen. Dit heeft natuurlijk mede te maken met het aanbieden van de vele verschillende standaarden op het gebied van snelladen. Fastned heeft ze allemaal. Daardoor is het net zo gemakkelijk om een Tesla Model 3 als een BMW i3 op te laden. Zoals je er ook een Volkswagen of Nissan net zo gemakkelijk en snel weer vol met energie stopt. De snelheden van het laden kunnen wel enigszins verschillen, dit heeft met de standaard en de auto te maken.

Snel alles verzorgen

Niet alleen het laden kan heel snel bij Fastned. Ook het afhandelen van het proces gaat heel simpel. Het afrekenen gaat met de laadpas. Dat is eigenlijk niet anders dan bij andere laadpalen en laadstations. Daarnaast kan je ook gewoon gebruikmaken van de app van de aanbieder. Die is te koppelen aan een laadpas, maar ook aan een creditcard of bankpas. Daardoor ben je nog net iets voordeliger uit. Daarnaast kan je ook andere voordelen benutten wanneer je kiest voor het koppelen van je laadpas aan de Fastned-app. Dit kan dus ook de moeite waard zijn om te doen.

Meer dan alleen laden

Er komen steeds meer stations van Fastned bij in het netwerk. Daarnaast is het ook zo dat je steeds meer kan doen met de app van de aanbieder. Je kan niet alleen laadstations vinden en het opladen ermee starten en afrekenen. Je kan ook gebruikmaken van een routeplanner. Daarnaast kan je allerlei gegevens opvragen. Op die manier kan je dus eigenlijk ook nog veel meer uit je elektrische auto halen. Fastned is bovendien tegenwoordig niet alleen langs de snelweg te vinden. Meer en meer laadpunten in de steden worden ook geopend. Zo kan je vaste klant worden.

Elektrische auto laden bij Fastned?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven