Chast

Charge Anywhere & Anytime

Elektrisch je auto laden bij Shell

500 km met elektrische auto?

Shell was altijd al de plek waar je brandstof voor je auto kon tanken. Nu de brandstofauto langzaam verdwijnt en de elektrische auto in opkomst is, is Shell  ook de aanbieder op dat vlak. Zo kan je er bijvoorbeeld bij de Shell Recharge stations voor kiezen om met snelladers te zorgen dat je razendsnel weer de nodige energie in je accu hebt. Daardoor kan je gemakkelijk weer honderden kilometers rijden. Zonder dat het je veel tijd hoeft te kosten. Er is daarnaast natuurlijk nog veel meer over deze aanbieder te vertellen.

Shell, duurzaam opladen?

Kiezen voor je elektrische auto opladen bij Shell doe je niet alleen omdat het snel kan gaan. Het is ook zo dat je er heel gemakkelijk mee aan de slag kan. Er zijn al meer dan 200 punten in Nederland waar dit kan. Niet alleen het elektrisch rijden is duurzaam. Ook het opladen bij deze aanbieder draagt daaraan bij. De stroom die je in de auto laadt is namelijk altijd 100% groen. Daardoor is het dus eigenlijk ook alleen maar duurzamer. Dit kan je al binnen 20 minuten verzorgen. De laders zijn bij de bekende Shell-stations te vinden.

Shell recharge punten

Het is vooral gemakkelijk om bij de Shell Recharge punten je auto op te laden. Je kan er gemakkelijk naartoe en er komen ook steeds meer punten bij. Het is daarmee dus eigenlijk niet anders dan hoe je voorheen naar de Shell ging. Het voordeel is bovendien dat je zelf het laden kan verzorgen, eigenlijk net zoals je altijd zelf ging tanken bij de pompstations, met dat verschil dat het nu dus niet om benzine of diesel gaat, maar om groene stroom. Het afrekenen kan je in de winkel bij de pomp doen, zo kan je ook een snack, broodje of koffie meenemen.

Shell oplaadproces

Als het om het proces van opladen zelf gaat, dan is het bij Shell eigenlijk niet anders dan op andere plekken. Zo kan je gewoon de stekker in de auto steken en het proces in gang zetten door daarvoor je laadpas te gebruiken. Er zijn verschillende laadstandaarden waar Shell mee werkt, waardoor je dus eigenlijk ook met elke elektrische auto er terecht kan en gemakkelijk van de mogelijkheden om snel op te laden gebruik kan maken. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om met je smartphone met een app de zaken te regelen.

De andere voordelen van Shell

Wanneer je werkt met de Recharge punten van Shell, dan brengt dat natuurlijk ook allerlei andere voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het benutten van de spaarsystemen die je ook bij het tanken al had. Denk ook aan het feit dat de stations met winkeltjes komen. Zo heb je ook wat te doen tijdens de 15 tot 20 minuten dat je aan het snelladen bent. Dit is natuurlijk ook wel heel aantrekkelijk. Daarnaast hebben de Shellstations natuurlijk ook voordelen zoals een autowasstraat en dergelijke. Dit kan allemaal voordelig zijn. Weeg dit dus ook allemaal mee.

Elektrisch je auto laden bij Shell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven